Social media training

Je bent ondernemer en wil graag iets met social media doen. Zelf heb je alleen geen idee waar je moet beginnen en wat het beste werkt. Het uitbesteden is te prijzig of je wil het liever gewoon zelf in de hand hebben. Of ben je een marketeer die de social media op zich mag nemen en het liefst een korte cursus volgt om in te komen? Dan is een social media training van Social Media Huis echt iets voor jou.

 

Social media training voor bedrijven

Je hoeft niet het wiel der social media opnieuw uit te vinden. Daar gaat namelijk ontzettend veel tijd in zitten. Tijd die jij waarschijnlijk niet hebt. En wat is een mooiere start dan een vliegende start? Met een social media training die helemaal op jouw wensen is afgestemd, ben je al een aardig eind op weg. Social Media Huis deelt graag haar kennis met jou, zodat je zelf aan de slag kunt gaan en meer uit je social media kanalen haalt.

 

Social Media Huis biedt social media trainingen in alle variaties die je kunt bedenken. Ben je een echt groentje wat betreft social media? Kies dan voor de cursus social media marketing. Ga je je vooral bezighouden met Facebook? Dan is een Facebooktraining de beste optie voor jou. Wil je Facebookadvertenties maken als een professional en echt rendement behalen? Volg dan een cursus Facebook advertising en haal meer uit je budget!

 

Wil je graag meer leren dan in de onderstaande cursussen wordt aangeboden? Geen probleem. Geef ons je wensen door en we zorgen samen met jou dat een cursus op maat wordt gemaakt!

1. Cursus social media marketing basis

De cursus social media marketing basis is bedoeld voor instappers en beginners die nog niks of weinig gedaan hebben met social media op zakelijk gebied.

 

Na de cursus social media marketing basis ga je naar huis met bruikbare en direct toepasbare tips. Je weet welke social media kanalen er zijn en welke passen bij jouw bedrijf. We zetten samen social media kanalen op en mocht je dat al gedaan hebben, zullen we deze doorlopen en optimaliseren. Ook weet je welke content het beste werkt en waar je op moet letten bij het creëren van content.

2. Facebook training

Facebook is het grootste social media platform van de wereld en voor veel bedrijven is dit ook het belangrijkste social media kanaal. De Facebook training is voor iedereen die het fijne van het platform wil weten, inclusief de basis van Facebook advertising.

 

Tijdens de Facebook training worden basisprincipes uitgelegd zoals Edgerank en Facebook Statistieken, maar leer je ook de basis van Facebook advertising en ontdek je welke content het best geplaatst kan worden.

 

Je gaat naar huis met bruikbare tips en handige trucs zoals het plaatsen van een GIF op je tijdlijn en snel een grote fanbase opbouwen. Heb je geen idee waar ik het over heb? Dan is deze Facebook training echt iets voor jou!

3. Cursus Facebook advertising als een professional

Facebook advertenties zijn een manier om potentiele klanten kennis met je te laten maken, je fanbase te vergroten en je klanten een aanbieding te doen. De mogelijkheden en targetingopties zijn eindeloos bij Facebook. En dat is wat het platform zo ontzettend effectief en relevant maakt!

 

De Facebook advertising cursus is voor iedereen die wil leren adverteren op Facebook als een professional. Je leert onder andere wat Retargeting, Look-a-likes, Custom Audiences, Facebookpixels en conversies zijn en weet precies welke tekst de meeste actie veroorzaakt.

 

Wil jij dus meer leren over adverteren op Facebook dan de knop waar ‘boosten’ op staat? Dan is deze Facebook advertising cursus op jouw lijf geschreven. Na de cursus zet je zonder moeite een Facebookadvertentiecampagne op die rendement oplevert.

 

Social media training in Twente

Social Media Huis kan uiteraard ook een op maat gemaakte training voor jou en je collega’s verzorgen. Voor elk niveau van kennis kan een cursus worden gecreëerd: van social media voor dummies tot ware pro’s.

 

De training zal in Enschede gegeven worden, maar kan uiteraard ook bij jou op locatie plaatsvinden. Vaak is het enige wat we nodig hebben een beamer en een goed humeur! 😉

 

Ben je geïnteresseerd in social media cursus van Social Media Huis? Neem dan gerust contact op om samen tot passend lesstof te komen!